Belangrijk nieuws!!!

Wij willen jullie op de hoogte brengen dat wij begin 2020 een nieuwe locatie openen in Limbricht; Bella Vita Limbricht.

Na een kleine verbouwing hopen wij van 27-01-2020 gasten te mogen ontvangen. Deze locatie wordt gemanaged door twee (mannelijke) enthousiaste en ervaren zorgprofessionals. Bij deze nieuwe locatie zal de rode draad van Bella Vita Beek strikt worden doorgevoerd om de kwaliteit te waarborgen. Kleinschaligheid, vraaggerichte zorg, vertrouwen en humor blijven de keywords binnen ons Bella Vita.

Daarom willen wij vanaf begin november starten met intakes voor deze nieuwe locatie, zodat plaatsing zo soepel mogelijk kan verlopen. (intakes vinden plaats op de locatie in Beek)

Daarnaast willen wij jullie laten weten dat wij bijna klaar zijn met de verbouwing van Bella Vita Beek. Dit betekend dat we 5 extra plaatsen per dag kunnen aanbieden. Door een cliëntenstop is onze wachtlijst is flink afgenomen en willen wij jullie laten weten dat wij weer gasten op intake kunnen laten komen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor meer informatie bel of mail gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *