Welkom!

Bella Vita Beek is een kleinschalige dagbesteding waar de cliënt centraal staat. Ons doel is dat we mensen een mooie en vooral zinvolle dag kunnen bieden. Bij ons staat gezellighed, zich thuis voelen en het samen zijn voorop! We streven er naar om mensen uit het sociale isolement te halen en/of te houden om zo nader tot elkaar te komen.

Door de cliënten van Bella Vita Beek een gevarieerd en gestructureerd dagprogramma aan te bieden, willen we de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en het welbevinden van onze cliënten in stand proberen te houden en waar mogelijk bevorderen.

Deze dagbesteding vindt plaats in een ruime en gezellige omgeving net buiten het centrum van Beek (LB), waarbij in een huiselijke sfeer passende activiteiten en een daginvulling geboden wordt. Elke dag zijn er gekwalificeerde medewerkers aanwezig die zowel verzorgende taken verrichten, als activiteiten aanbieden.

Bij Bella Vita Beek wordt een gevarieerd dagprogramma geboden met vele diverse activiteiten, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geheugentraining, creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten en andere bakactiviteiten.

Voor een visuele gewaarwording kunt u altijd vrijblijvend binnen lopen bij ons… de koffie staat voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *